Show

    Striptease: din engleza Strip - verb a dezgoli, a se dezbraca, a deposeda. Tease - verb: a tachina, a necaji, a descalci Originile Stripteasului ca arta sunt tocmai din Babilonul Antic si se practica la diverse sarbatori si ocazii speciale. Apoi termenul a aparut in ani 1880 in Paris/Franta la Moulin Rouge si Folies Bergère apoi in 1890 primul act pe scena in America apare in Chicago, Los Angeles si New York. Ulterior in ani 1930 in Anglia apare teatrul nud si cabaretul se extinde in intreaga lume. Striptese-ul este un numar de cabaret sau de variete, in cadrul caruia una sau mai multe dansatoare se dezbraca lent si progresiv, in fata spectatorilor, pe un fond muzical de dans. Accentul se pune pe actul de dezbracare, impreuna cu miscarea sexual sugestiva.

    Combinatia de frumusete si sculpturi uimitoare ale sexului frumos, gratie sex appealului, expresiile senzuale, dansurile, unduirile vulcanice, lente sau furios pe scena, aprind inimile fiecaruia si devin o adevarata incantare pentru ochii unui barbat adevarat, aceasta atmosfera va este prezenta in clubul nostru, Chicago.

    In fiecare seara, clubul nostru ospitalier te asteapta intr-un spatiu intim, privat, relaxant care te va ajuta sa uiti de toate problemele cotidiene cu: animatoare si dansatoare profesioniste oferindu-ti streaptease show, lap dance, table dance, private dance, private parties, separeuri.

Despre

Pregătește-te pentru o noapte fierbinte!

NightClub Chicago te invita sa-ti petreci timpul intr-un decor spectaculos. Vei avea o seara de neuitat in compania dansatoarelor frumoase.

Ultimele Evenimente

Adresa

str. V. Alexandri 139
Chisinau, Moldova
2020
Tel: +373 600 13 211


contact@club-chicago.md